Parhaat vedonlyöntibonukset ja pelisivustot

Welcome to the dark side – näin voisi sanoa, jos pelaat aktiivisesti eurheilu kohteita, niissä nimittäin voit voittaa hyvillä kertoimilla päivittäin, miten se on mahdollista, ja miten vedonlyöntibonukset liittyvät siihen?

Suoranaisesti nämä kaksi asiaa eivät liity toisiinsa, mutta sitä kautta kyllä, että yhä useampi pelisivusto, joka aiemmin on tarjonnut näin automaattipelejä ja kasinopelejä, tarjoilee nykyään myös vedonlyöntikohteita, ja eurheilu eli Esports kohteet ovat nousseet näille listoille menneen vuoden aikana kohinalla. Parhaat vedonlyöntibonukset ovat kasvaneet ja laajentuneet juuri tämän lisääntyneen kilpailun kautta, sillä nyt on käynnissä pelaajien markkinat ja pelikohteita on hyvin saatavilla.

Esports vedonlyönnissä

Kuten sanottua, nyt näinä aikoina voi oikeasti voittaa isoja summia pelaamalla eurheilukohteita, miksi? Periaatteessa syy ei ole kovin kummoinen, ja pitää huomioida, että näitä kilpailullisia pelejä ei tällä tasolla ole vielä kovin montaa vuotta pelailtu, joten koko lajin pohja on kansainvälisesti varsin ohut. Se johtaa siihen, että jopa isoissa organisaatioissa huippujoukkueessa ei ole ns. varapelaajia, ei ole ketään penkillä, jonka voisi ottaa pelaamaan kuin ykkösviisikon kaveri on väsynyt. Ja näitä väsymisiä tulee väistämättä, koska huipulla pelirytmi on kova. Siksi välillä isotkin nimet näissä peleissä voivat hävitä lähes tuntemattomille joukkueille, sillä jokaisen joukkueen pelaaja on kuitenkin pelannut näitä pelejä todennäköisesti vuosia – ja erot ovat hiuksen hieno kärjen ja sijaluku 100:n välissä – paljon pienemmät kuin missään perinteisessä lajissa. Jos jääkiekossa ja jalkapallossa ja muissa perinteisissä lajeissa pyritään pitämään näpit erossa kohteista, joissa kerroin on alle 1,20 – niin eurheilussa sen kerroinrajan voi rauhassa nostaa sinne 1,5:een. Ja vastaavasti yli 6:n kertoimiset voitot eivät ole mitenkään mahdottomia – se vain vaatii lajin seuraamista sillä tasolla, että katsot Twitchin kautta pelejä ja seuraat pelaajia Twitterissä – nämä nuoret diginatiivit aika avoimesti näyttävät olonsa digikanavissa, ja se auttaa pelaajia. Kannattaa muistaa, että monessa vedonlyöntioperaatttorin tapauksessa luotetaaan yhä paljon matematiikkaan ja dataan, mutta ei aina muisteta kuinka nuoresta lajista ja kuinka pienistä tasoeroista on kyse.

Eurheilu elää voimakasta kasvuvaihetta ja samalla se kehittyy edelleen. Siinä missä isoissa maissa kuten USA, Venäjä, Englanti, Espanja, Saksa ja Ruotsi, ollaan jo vaiheessa, missä organisaatiot alkavat huomioida entistä enemmän myös pelaajien jaksamista, monissa muissa maissa tullaan perässä. Mediassa on esimerkiksi nostettu suomalainen eurheilu korkealle, mutta se on sitä vain tuloksellisesti – lähempänä lajia tietää, että koko perusta on vajaa, eikä pelaajille tai edes valmentajille ole saatavilla sitä tukea mitä aivan lajin huipulla tarvitaan. Myös pelien digitaalisuus ja pohjautuminen koodaamiseen on mahdollistanut jotain sellaista, mitä perinteisessä lajissa tehdään eri tavalla. Sillä perinteisesti käytetään doping aineita ja muita vastaavia, niin digipeleissä käytetään koodeja – ja useimmiten jäädään kiinni.

Käännä katse Islantiin

Juuri tätä artikkelia kirjoitettaessa kaksi nuorta suomalaista eurheilu tähteä on pelaamassa Islannissa uransa tähän asti korkeimman tason turnauksessa. Kyseessä on Valorant pelin huipputurnaus ja paikalla ovat myös suomalaiset Elias Olkkonen sekä Nikita Sirmitev- miehet pelaavat vastakkaisissa joukkueissa, eli molemmat eivät voi voittaa, mutta kenties toinen heistä? Miehet edustavat Fnatic ja Liquid joukkueita.

Pelit jatkuvat tänään perjantaina:

Fnatic kohtaa Suomen aikaa kello 18.30 Version1-joukkueen, joka otti tiistaina hienon voiton Liquidista. V1 hävisi keskiviikkona niukasti jatkoajan jälkeen NUTURN Gamingille.

Olkkosen Liquid ottaa mittaa Team Vikings -joukkueesta, joka kuului monen ennakkosuosikkeihin. Olkkosen pelaamista voi seurata noin kello 20.30 alkaen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.